SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Norsjö IF
Fotboll
P10/11

Välkommen att spela fotboll med pojkar födda 2010/2011!
Vi är ett härligt gäng pojkar som tycker om att spela fotboll och ha roligt tillsammans! 😊⚽
Om du vill vara med är det bara att kontakta någon av ledarna/lagledaren (tel.nr finns under kontakt) eller komma på någon av våra träningar (tid och plats se under fliken kalender på denna sida)! 😊
Träningsmatch!
2024-02-26 19:21

Nu är första träningsmatchen bokad!

Det  blev Söndag den 28/4 mellan kl 12-14 Fotbollshallen, Norsjö.

Matchen blir mot IFK Arvidsjaur FK P 10/11

 

Kommer en kallelsen senare!

 

//Lagledaren

Viktig information och viktiga datum!
2024-02-22 10:29

Hej!

Nu kommer viktig information/datum för starten av fotbollssäsongen!

Vi drar igång säsongen Onsdag den 13/3 kl: 19.30-20.45 i fotbollshallen.

 

Våra träningstider under Mars- Maj är:

Onsdagar kl: 19.30-20.45

Söndagar kl: 16.30-18.00

Samling 10 minuter före utsatt träningstid!

 

Kommer sedan ut med nya tider och nya plats under sommaren och då kommer vi att träna 3 dagar /vecka. Träningstiderna och cuperna skrivs in i kalender på denna hemsida. Det är kalendern som gäller!

 

Under första träningen 13/3 kommer vi ha ett obligatoriskt föräldramöte Kl: 19.30-20.30.

 

Cuper som vi anmält oss i är:

Skellefteå Kraft Midnattscup, Morön, 8 Juni.

Lappland Soccer Cup, Lycksele, 28-30 Juni (det blir en övernattnings cup för grabbarna med oss ledare). (Denna cup skall vi prata om på föräldramöte)

 

Sedan kommer vi att anordna ett/en sammandrag/cup den 18 Maj i fotbollshallen, Norsjö.

Där planen är att vi skall spela 4 matcher var per lag och då får ni räkna med hela dagen för grabbarna och er föräldrar. Där behöver vi hjälp av er föräldrar att stå i kiosk och ev grillning och städning/ihop plock. (Detta skall vi prata mer om på  föräldramöte).

Information kommer löpande....

 

VI har anmält ett lag till serien 2011, 9 mot 9, kommer att spela 8 matcher på våren. 

 

Vi kommer att även att ha en Kickoff med grabbarna Fredag den 15/3 i Sporthallen mellan 17.00-19.00 där vi kommer att prata med grabbarna om lite regler och hur man skall vara en bra lagkamrat (både på och utanför planen) och grabbarna blir även bjudna på mat.

 

Skriv upp dessa datum i kalendern redan nu!

Kommer blir en bra fotbollssäsong! Jag hoppas grabbarna är lika taggade som vi ledare :)

Vi i ledarstaben längtar tills vi kommer att köra igång!

 

/Tränare Per och Mikael och lagledare Veronica

 

Uppstart fotbollssäsongen 2024!
2024-02-06 22:39

Hej alla fotbollssugna grabbar (och föräldrar)!Här kommer första informationen angående kommande säsong.Fotbollssäsongen närmare sig med stormsteg och vi i ledarstaben har haft första ledarträffen inom föreningen.Ledare för denna säsongen som är klara är;Huvudtränare: Per HäggAss tränare: Mikael LarssonLagledare: Veronica BerglundVi kommer att ha en ledarträff, både inom föreningen och vi i ledarstaben för grabbarna, inom kort där vi kommer gå igenom träningstider m.m. och som det ser ut nu så kommer vi att starta säsongen någon gång efter sportlovet, alltså efter V.10. Många grabbar har andra vinteraktiviteter och vi ser att ni ska köra klart vinteraktiviteten före.Ni kommer att få löpande information om kommande säsong direkt vi får veta något eller vi har bestämt något.Vi kommer även ha ett obligatoriskt föräldramöte i anslutning till när vi tartar säsongen, där vi ser 1 förälder/barn ska vara med.Tanken är att vi ska se över att vara med i flera cuper, oklart i nuläge vilka.Vi kommer att satsa på målvakterna i år. Kommer att vi enskild träning under samma träningstid.Ni som vet av att era grabbar ska spela fotboll i år, svar omgående på intresseanmälan som är utskickad tidigare i supertext. För att vi skall kunna planera säsongen och kunna anmäla grabbarna till seriespel så är vi i behov av att veta hur många grabbar vi har att tillgå. Seriespelet ska anmäla i början av Mars. Om vi inte anmäler i tid så får grabbarna inte spela seriespel.Ni föräldrar får en uppgift att se över era grabbars utrustning, benskydd och fotbollsskor inför säsongen. Mvh Ledare och lagledare

 
Våra sponsorer