SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Norsjö IF
Fotboll

Nu aktiverar vi Kansliservice i SportAdmin!
2022-07-24 10:53

Nu börjar vi använda SportAdmin Kansliservice – ett automatiserat och digitalt föreningssystem för att skapa ännu bättre förutsättningar att utveckla vår verksamhet. 

 

För dig som medlem innebär det att du kan betala med tre nya digitala betalningsmetoder i samarbete med Billmate, för att ge dig en bättre upplevelse och smidigare betalning. Dessutom innebär det en minskad manuell administration för oss som förening. 

De betalningsmöjligheter vi erbjuder är:  

  • Kortbetalning
  • Fakturabetalning*
  • Delbetalning*

* vid faktura- eller delbetalning kommer det att tas en lätt kreditupplysning. Detta är en standardkontroll och ingenting som påverkar din kreditvärdighet. 

 

Administrationsavgift 

Med ett uppdaterat administrationssystem och via de nya digitala betalningsmetoder vi erbjuder, tillkommer en administrationsavgift mellan 9 - 59 kr – för att vi som förening ska kunna digitalisera och förenkla vår administration. 

 

Vad innebär det för mig som medlem? 

För dig som medlem innebär det en smidigare upplevelse vid anmälan och betalning, och fler betalningsmetoder. Du får tillgång till MedlemsAppen där du har ditt, eller ditt barns, lags aktiviteter, kalender, kallelser, utskick mm.  

Du kan anmäla om du behöver skjuts eller har plats i din bil genom funktionen Samåkning. Du kan i förväg meddela om du eller ditt barn är kommer på träningen genom funktionen Förhandsrapportera.  

Du får ditt medlemskort digitalt i appen och ser även dina betalningar, erbjudanden från föreningen, samt mycket, mycket mer. 

Administrationsavgiften är det som gör ovanstående möjligt och pengarna går därmed indirekt tillbaka in i Norsjö IF och vår verksamhet. 

Ladda ner ”SportAdmin MedlemsApp” från AppStore eller Google Play, om du inte redan gjort det! 

 

Vad innebär det för föreningen? 

Processen blir mer eller mindre helt automatiserad, och vi kan erbjuda fler betalsätt än tidigare. Vi frigör många timmar från våra kanslister/administratörer som tidigare gått åt att manuellt registrera och bocka av fakturor. Den delen sköts nu helt automatiskt i SportAdmin och tillsammans med vår betalpartner Billmate.  

Det gör att vi i stället kan lägga vår tid på det vi verkligen vill - att utveckla föreningen. Den administrativa avgiften ger oss helt enkelt mer tid. 

 

 

 
Våra sponsorer