Norsjö IF
P10/11

Välkommen att spela fotboll med pojkar födda 2010/2011!
Vi är ett härligt gäng pojkar som tycker om att spela fotboll och ha roligt tillsammans! 😊⚽
Om du vill vara med är det bara att kontakta någon av ledarna/lagledaren (tel.nr finns under kontakt) eller komma på någon av våra träningar (tid och plats se under fliken kalender på denna sida)! 😊
Skellefteå Kraft Midnattscup 2024
2024-06-02 20:35

Hej!

Nu börjar det närma sig cupen, Lördag den 8/6 i Morön. Vi kommer spela alla våra gruppspels matcher på Skogsvallen A.

Vi kommer att samlas i Morön på Skogsvallen A inför våran första match, kl: 08.00. Alltså man fixar så man tar sig dit själva. Vi skall ha någon anhörig eller förälder i närheten ifall att det händer något med grabbarna under dagen eller under matcherna.

Spelschema, Gruppspelet

Kl 8.40 mot Morön BK P11 Grön, Skogsvallen A

Kl: 14.30 mot Gammelstads IF/Sunderby SK P10

Kl: 18.40 mot Luleå FC P11

Denna cup är med slutspel och om vi kommer vidare så skriver vi löpande i supertext gruppen, så ha telefonen i närheten ni föräldrar.

Ni fixar mat och fika till era egna barn om ni inte tar med egen mat till denna dag. Kom ihåg att fylla på med vätska och mat under hela dagen. Finns tid att få i sig mat och vätska. Föräldrar tar hand om era egna barn under dagen och vi kommer att säga efter varje match vilken tid samling till nästa match innan dom får lämna oss ledare.

Om något händer under veckan så ni blir skadade eller blir sjuka, så hör av er till oss ledare så fort som möjligt!

//Lagledare och Tränarna

Träningstider!
2024-05-22 23:00

Nu har vi fått träningstider för slutet av maj och hela juni till sommaruppehållet.

Det som gäller är följande:

V.22

Måndag 17.30-19.00, Rännaren

Onsdag 19.30-20.45, Fotbollshallen

Torsdag 17.30-19.00, Rännaren

V.23

Måndag-Onsdag 17.30-19.00, Rännaren

V.24

Måndag, Tisdag och Torsdag 17.30-19.00, Rännaren

V.25

Måndag, Tisdag och Torsdag 17.30-19.00, Rännaren

V.26

Måndag och Onsdag 17.30-19.00, Rännaren

Alla träningar, matcher och cuper står i kalender här på grabbarnas hemsida norsjoif.se.

Om ni i familjerna vill börja planera sommaren!

Det är i kalender som gäller och om det blir snabba ändringar kommer jag skriva det i supertext.

//Lagledaren och tränarna

Helgen 18/5 och 19/5
2024-05-16 12:26

Nu blir den en helg med mycket fotboll för grabbarna!⚽️🌞

Lördag 18/5, Norsjö cupen i fotbollshallen.

Grabbarna samlas kl 8.00 (inte 8.05 eller 8.10) i omklädningsrummet. Var observanta vilket omklädningsrum vi ska ha för alla lag har ett omklädningsrum var. Samling till resten av matcherna tar vi under dagens lopp.

Sedan ser jag gärna så många föräldrar som möjligt kommer och hjälper till att ställa iordning kiosken, kokar kaffe och tittar hur det ser ut i omklädningsrummen m.m.

Sedan hoppas jag att så många som möjligt av er föräldrar hjälper till och städar när dagen är slut så går det fortare.

Det är en hel dag i fotbollshallen om ni inte far hem mellan matcherna. Se till att grabbarna får i sig att äta under denna dag. Extra mycket vatten under matcherna och mellan matcherna. Jag hoppas ni föräldrar ställer upp och fyller grabbarnas vatten flaskor.

Tack på förhand för all hjälp! Tack också för alla fina vinster vi har fått in till vårat lotteri.

Söndag 19/5 har vi en seriematch mot Rönnskär i fotbollshallen. Samling kl 13.15 ( inte 13.20 eller 13.25).

Matchstart kl 14.00.

Dom som spelar denna match är; Axel, Gabbe, Hussein, Isak, Jeremia, Joel D, Kian, Liam, Lukas, Osama, Siem, Tayem, Wilmer och Zacke.

Fikagruppen denna dag är Zacke och Gabbe. Baka en långpanna och koka kaffe och hämta grejerna på Rännaren som vanligt.

Vid frågor, hör gärna av er!

//Lagledaren

Norsjö Cup 18/5
2024-05-12 22:53

Nu börjar det närma sig våran egna cup, Norsjö cupen i fotbollshallen.

Jag hoppas vi kommer få en trevlig och rolig dag med god stämning och mycket bra fotboll.

Jag har lagt upp spelschema, arbetsschema och bakning under fliken dokument och under mappen Norsjö cupen 2024.

Om det blir sjukdomar eller skador innan denna dag eller samma dag, så löser ni passen själv eller byter med någon!

Meddela i supertext vid sjukdom eller skador.

//Tränarna och lagledaren

Match Lördag 11/5
2024-05-07 18:28

Nu närmar det sig med stormsteg till seriepremiär för grabbarna.

Våran första match är mot Morön BK på Skogsvallen.

Samling kl: 13.15 utanför forbollshallen i Norsjö. Avfärd kl 13.30.

Glöm inte ta med vattenflaska, benskydd och fotbollsskor!

Ni får ta med eget tilltugg eller fika till efter matchen, för vi kommer att åka hem direkt efter matchen.

Dom som ska köra till denna match är:

Isak

Wilmer

Axel

Kian

Liam

Om ni inte kan köra till matchen på Lördag får ni byta med någon annan förälder!

//Tränarna och lagledaren