SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Norsjö IF
Fotboll

Välkommen till Norsjö IF

Norsjö IF är en fotbollsförening i Västerbottens inland. 

 

Som förening vill vi engagera oss för att erbjuda fotboll i en trygg och utvecklande miljö så att vi är med och bidrar till en meningsfull fritid för våra medlemmar och att vi bidrar till en levande bygd.

 

Föreningen bedriver idag barn- och ungdomsfotboll samt seniorfotboll. Vårt representationslag spelar i division 5. Vi är ca 165 aktiva i föreningen som deltar i seriespel samt diverse olika turneringar. Vi startar också upp gåfotboll för att nå fler målgrupper som vill röra på sig och ha kul med en fotboll. 

 

Vår verksamhet finansieras genom ideellt arbete, olika arbetsinsatser samt sponsring från lokala företag.  Att ha ledare och föräldrar som ställer upp är en förutsättning för föreningen. Vi jobbar aktivt med att utbilda ledare för att skapa en bra värdegrund och bra förutsättningar för våra barn och ungdomar på orten. 

 

Uppe i menyraden finns länkar till våra lag. Där finns information för spelare och föräldrar. 

 

 

Bli stödmedlem i Norsjö IF – ditt stöd är värdefullt för oss!

För 150 kr per år kommer du att bidra till:

  • Att stärka NIF som förening.
  • Att ge NIF bättre förutsättningar att erbjuda fotboll i en trygg och utvecklande miljö.
  • Att vi ger våra aktiva medlemmar en meningsfull fritid.
  • Att vi kan fortsätta underhålla Rännaren.
  • en levande norsjöbygd.

Du kommer dessutom att bli en del av Norsjö IF och du får möjligheter till inflytande över klubben.

 

Om du vill bli stödmedlem klickar du på "Medlemsskap" och väljer "Stödmedlem". Ange din e-post och skicka in. Om du har frågor kan du kontakta styrelsen@norsjoif.se

 

Avtal med Stadium och Svenska spel

Samtliga medlemmar i föreningen, samt anhöriga, kan bidra med 3% extra bonus till NIF eller ett lag i föreningen när ni handlar på Stadium som privatpersoner. Det som krävs är att man är medlem hos Stadium när man handlar i en Stadium-butik eller på stadium.se (inloggat läge). Medlemskapet i Stadium är givetvis gratis och man kan enkelt registrera sig på stadium.se eller i närmsta Stadium-butik.


Alla kunder som spelar hos Svenska Spel Tur och/eller Svenska Spel Sport & Casino får möjligheten att välja ett antal föreningar som de vill stödja. För varje krona kunden spelar för går 10 poäng till den valda favoritföreningen. Och vi hoppas såklart att du väljer NIF.

 

Föreningskläder

Vi har ett samarbete med Stadium och Nike där vi får rabatterade priser på kläder med föreningens tryck.

Vill ni beställa föreningskläder kan ni klicka på länken här för att komma direkt till vår Stadiumsida. https://www.stadium.se/foreningar/1710657 
Samtliga överdelar har NIF-logo, går att lägga till ifall man vill ha tryckta initialer på kläderna.

Välkommen att spela fotboll för pojkar och flickor födda 2018!
2024-04-17 08:27
Vi i föreningen är på gång att starta upp ett mix lag för flickor/pojkar födda 2018 som vill spela fotboll och ha roligt tillsammans!😊⚽ 
 

Vi kommer att köra igång med första träningen Söndagen 5/5 i fotbollshallen kl 11.00-12.00. Samling 10 minuter innan träningen startar.

Jag hoppas att information har kommit ut till alla som vill pröva på att spela fotboll! Försökt att få ut information på olika sätt.

Flera får gärna hänga på senare också!

 

Jag ser framemot en ny uppstart och nytt lag tillsammans med era barn!

Barnen behöver benskydd och gympa skor om det inte har fotbollskor. Ta gärna med en vattenflaska.

 

//Tränaren Veronica

Gåfotbollen är igång! Kom och va med!
2024-04-16 11:35

Norsjö IF har dragit igång något som heter Gåfotboll. Vi kör på torsdagar i fotbollshallen kl. 12.30-13.30 med fika efteråt. 
Vi brukar säga att målgruppen är 65+ men att åldrar är välkomna att spela gåfotboll. Män och kvinnor är välkomna och ingen tidigare erfarenhet av fotboll krävs. 

Bakgrund till GåFotboll.

Det är ett bollspel där man inte behöver tidigare spelkunskaper utan alla spelar på samma villkor. Det är inte tillåtet att tacklas eller vara fysisk, och om någon blir för ivrig och råkar springa, går bollen över till det andra laget. Spelet är riktigt kul och mycket jobbigare än vad man kan tro. Du får motion, puls och social gemenskap på samma gång!

 

I gåfotboll är både kvinnor och män välkomna i samma lag. Gåfotboll har ingen åldersgräns och kan därför anpassas till personer i alla åldrar som hellre spelar fotboll gåendes än springandes. Sporten växer både här i Sverige och internationellt och många klubbar har redan matcher och seriespel på gång. Just tävlingsmomentet är en trigger för de riktiga fotbollsentusiasterna. Tänk att få göra fotbollskarriär som 70-plussare!

 

Spelplanen är mindre än vid vanlig fotboll och man spelar utan målvakt då målen också är mindre än vanligt. Gåfotboll spelas som smålagspel med mellan 3 till 7 spelare per lag och planen anpassas efter antal spelare. Reglerna för matchspel säger att planstorleken är mellan 15–20 meter bred och 30–40 meter lång (5 mot 5-plan). Det går lika bra att spela inomhus som utomhus. Man märker ut planen med några koner och kasta in en boll så kan spelet börja!

 

Är ni intresserade, kontakta gärna Emma Stenmark. Eller varför inte bara dyk upp på nästa träningstillfälle. 

Obs! Nästa tillfälle är den 25/4.

 

Medlems- och träningsavgifter 2024
2024-04-16 11:24

Nu kommer dem skicka ut medlems- och träningsavgifter. Den kommer som en notis i sportadmin-appen samt som e-post. Är ni 3 familjemedlemmar eller flera i föreningen väljer ni "Familjemedlemskap". Annars väljer ni "Enskilt medlemskap". Kontrollera att det är rätt familjemedlemmar när ni väljer familjemedlemskap. Har ni redan betalt avgift så ignorera detta meddelande.
Om ni har några frågor, hör gärna av er till:
styrelsen@norsjoif.se


T
ill er som behöver det tipsar vi om Majblomman. Majblomman är en ideell barnrättsorganisation som delar ut ekonomiskt stöd till barn i familjer där pengarna inte räcker till. det kan handla om ett par fotbollsskor, ett barnkalas, avgifter till en fritidsaktivitet eller en jacka i rätt storlek. 
Ni gör själva ansökan till majblomman. Om ni önskar stöd kan du ta kontakt med någon i NIF:s styrelse.

https://majblomman.se/sok-stod/sok-har/

Gåfotboll 21/3 kl. 12.30
2024-03-04 11:51

Norsjö IF bjuder in till gåfotboll för damer och herrar.

 

Gåfotboll är precis vad det låter som - fotboll i gåfart. 

 

Det spelar ingen roll om du har spelat förut eller testar för första gången. Gåfotboll är kul för alla och bra för knopp och kropp. 

 

Norsjö IF bjuder på fika.

 

Vi ses torsdag den 21/3 kl. 12.30-13.30 i fotbollshallen.

Är du sugen på att spela i a-laget i sommar?
2024-01-14 11:48

På söndag 14/1 träffas vi och påbörjar planeringen inför säsongen 2024. Vi hoppas att du vill knyta på dig fotbollsskorna och komma och träna.

 

Nyheter från våra lag
P18, 16/04 21:14 
P10/11, 15/04 20:15 
P10/11, 02/04 21:24 
P10/11, 02/04 21:10 
P10/11, 25/03 13:20 
 
Våra sponsorer