SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Norsjö IF
Fotboll

Bli medlem i Norsjö Idrottsförening
Medlemskap
Välkommen till Norsjö IF

Norsjö IF bedriver idag ungdomsfotboll och seniorfotboll, vi har verksamhet för barn och ungdomar från 6 års ålder.

Vårt representationslag spelar i division 4. 

Vi har ca 140 ungdomar igång i våra olika lag som deltar i seriespel samt diverse olika turneringar. 

Vår verksamhet finansieras genom ideellt arbete, olika arbetsinsatser samt sponsring från lokala företag. 

Föreningen jobbar aktivt med att utbilda ledare för att skapa en bra värdegrund och bra förutsättningar för våra barn och ungdomar på orten. 

 

Uppe i menyraden finns länkar till våra lag. Där finns information för spelare och föräldrar. 

 

Föreningskläder!

Vi har ett samarbete med Stadium och Nike där vi får rabatterade priser på kläder med föreningens tryck.

Vill ni beställa föreningskläder kan ni klicka på länken här för att komma direkt till vår Stadiumsida. https://www.stadium.se/foreningar/1710657 
Samtliga överdelar har NIF-logo, går att lägga till ifall man vill ha tryckta initialer på kläderna.

Årsmöte Norsjö IF 26/3
2023-02-22 22:11

Medlemmar i Norsjö Idrottsförening kallas till årsmöte söndagen den 26/3 kl 18:00 på Rännaren.

Var med och påverka föreningens väg framåt! 

Motioner till årsmötet skickas in till styrelsen@norsjoif.se eller personligen till styrelsemedlem senast söndag 5/3.

Kallelse till årsmötet skickas ut via mail till medlemmar i Norsjö IF.

Anmälan till årsmötet går att göra via följande formulär: Anmälan Årsmöte

 

Vänliga hälsningar, Styrelsen Norsjö IF

 

Nu aktiverar vi Kansliservice i SportAdmin!
2022-07-24 10:53

Nu börjar vi använda SportAdmin Kansliservice – ett automatiserat och digitalt föreningssystem för att skapa ännu bättre förutsättningar att utveckla vår verksamhet. 

 

För dig som medlem innebär det att du kan betala med tre nya digitala betalningsmetoder i samarbete med Billmate, för att ge dig en bättre upplevelse och smidigare betalning. Dessutom innebär det en minskad manuell administration för oss som förening. 

De betalningsmöjligheter vi erbjuder är:  

  • Kortbetalning
  • Fakturabetalning*
  • Delbetalning*

* vid faktura- eller delbetalning kommer det att tas en lätt kreditupplysning. Detta är en standardkontroll och ingenting som påverkar din kreditvärdighet. 

 

Administrationsavgift 

Med ett uppdaterat administrationssystem och via de nya digitala betalningsmetoder vi erbjuder, tillkommer en administrationsavgift mellan 9 - 59 kr – för att vi som förening ska kunna digitalisera och förenkla vår administration. 

 

Vad innebär det för mig som medlem? 

För dig som medlem innebär det en smidigare upplevelse vid anmälan och betalning, och fler betalningsmetoder. Du får tillgång till MedlemsAppen där du har ditt, eller ditt barns, lags aktiviteter, kalender, kallelser, utskick mm.  

Du kan anmäla om du behöver skjuts eller har plats i din bil genom funktionen Samåkning. Du kan i förväg meddela om du eller ditt barn är kommer på träningen genom funktionen Förhandsrapportera.  

Du får ditt medlemskort digitalt i appen och ser även dina betalningar, erbjudanden från föreningen, samt mycket, mycket mer. 

Administrationsavgiften är det som gör ovanstående möjligt och pengarna går därmed indirekt tillbaka in i Norsjö IF och vår verksamhet. 

Ladda ner ”SportAdmin MedlemsApp” från AppStore eller Google Play, om du inte redan gjort det! 

 

Vad innebär det för föreningen? 

Processen blir mer eller mindre helt automatiserad, och vi kan erbjuda fler betalsätt än tidigare. Vi frigör många timmar från våra kanslister/administratörer som tidigare gått åt att manuellt registrera och bocka av fakturor. Den delen sköts nu helt automatiskt i SportAdmin och tillsammans med vår betalpartner Billmate.  

Det gör att vi i stället kan lägga vår tid på det vi verkligen vill - att utveckla föreningen. Den administrativa avgiften ger oss helt enkelt mer tid. 

 

 

Stöd Norsjö IF!
2021-01-31 14:27
 
Föreningskläder
2021-01-25 18:22
Vi kan stolt säga att vi inför säsongen 2021 har kommit överens om ett samarbete med Stadium och Nike om att kunna köpa föreningskläder via Stadium.

Det hela är mycket enkel.
Man följer bara länken under våra sponsorer, väljer de kläder man vill ha till ett bra föreningspris och beställer hem dem.
Önskar man initialer på  plagget så lägger man bara till dem enkelt med ett knapptryck.

Mindre administration för klubbens ledare och snabbare tillgång till era kläder!

Tack Stadium och Nike!

Uppdaterade riktlinjer från 14 december!
2020-12-15 09:46

Från och med den 14 december 2020 gäller nya nationella föreskrifter och allmänna råd beslutade av Folkhälsomyndigheten (FHM). Dessa ersätter tidigare lokala allmänna råd. Med anledning av detta har SvFF uppdaterat sina riktlinjer.

  • Personer födda 2004 eller tidigare kan genomföra viss träning. När det är möjligt bör träningen genomföras utomhus och i mindre grupper.
  • Matcher, inklusive träningsmatcher, och tävlingar med spelare födda 2004 eller tidigare ska inte genomföras för närvarande.

Sedan tidigare gäller undantag för spelare som yrkesmässigt utövar fotboll – dessa spelare kan alltså delta i matcher och tävlingar.

Personer födda 2005 och senare får redan idag genomföra träning, förutsatt att råd för att förhindra smittspridning följs. Från och med den 14 december får spelare i denna åldersgrupp också spela enstaka matcher. Ett lag bör inte genomföra mer än en match per vecka och lag bör bara möta lag från samma region. Seriespel, cuper och sammandrag ska undvikas och matcherna ska om möjligt spelas utomhus.


SvFF:s skarpa rekommendation är att tills vidare helt undanbe sig publik på de matcher som genomförs.

Medlemskap
Nyheter från våra lag
 
Våra sponsorer